Gemeente Papendrecht

30 juli 2009

Openbare vergadering commissie van advies voor de bezwaarschriften

De bezwaarschriftencommissie houdt op donderdag 6 augustus 2009 een in beginsel openbare hoorzitting in het gemeentehuis van Papendrecht. De eerste zitting begint om 19.30 uur.

Aan de orde is een bezwaarschrift tegen het besluit van burgemeester en wethouders van 6 maart 2009, waarbij is besloten tot het verlenen van een kapvergunning voor een boom aan de Willem Dreeslaan ter hoogte van de Groen van Prinstererstraat 23 te Papendrecht.

Het bezwaarschrift en de bijbehorende stukken liggen vanaf vrijdag 31 juli 2009 voor belanghebbenden ter inzage op de vakafdeling van de behandelend ambtenaar op het gemeentehuis.
U kunt hiervoor een afspraak maken met de ambtenaar van de desbetreffende vakafdeling, tel. (078) 641 89 11.

Reconstructiewerkzaamheden in centrum
In de periode 10 augustus 2009 tot en met 4 september 2009 worden op verschillende locaties in het centrum wegwerkzaamheden uitgevoerd. Met een nieuwsbrief informeert de gemeente over de volgorde van het werk en de verkeersmaatregelen die in verband hiermee worden genomen.

Het gaat om:
o het wegvak Bosch vanaf huisnummer 81 tot en met 91; o het wegvak Overtoom tussen het kruispunt met het Bosch en de Weteringsingel;
o reconstructie van het kruispunt Veerweg / P.C. Hooftlaan / Weteringsingel;
o het terugleggen van de Veerweg.

Bijlage: Nieuwsbrief `Reconstructiewerkzaamheden in centrum' (119 KB)
____________