Ingezonden persbericht

DTZ krijgt property management opdracht voor Shell vastgoed in Noord-Amerika en Azië/Pacific

Shell International Petroleum Co Ltd ("Shell") heeft DTZ het contract gegund voor levering van vastgoedbeheerdiensten ten behoeve van ongeveer 5.000 retailvestigingen in 11 landen in Noord-Amerika en Azië/Pacific.

Paul Idzik, Group CEO van DTZ: "Dit is een fantastisch resultaat en bewijst tevens DTZ's commitment zich in te zetten voor klanten van wereldklasse zoals Shell. Het toont ons vermogen op basis van diepgaande lokale kennis en wereldwijde expertise unieke oplossingen te bieden. We kijken er naar uit Shell te helpen haar zakelijke doelstellingen te realiseren."

Carolyn Gomez, Retail Real Estate Manager, Property Management van Shell: "Wij zijn onder de indruk van de wijze waarop DTZ het partnerschap met ons benadert om ons te helpen onze doelstellingen te realiseren. We kijken er naar uit om binnen deze twee belangrijke regio's een sterke relatie met DTZ te ontwikkelen."

David Jones van het Occupier Services team binnen DTZ, zal wereldwijd leiding geven aan deze samenwerking, die is gebaseerd op de bestaande sterke relatie met Shell in de EMEA-regio. Shell zal in het kader van het contract gebruik maken van DTZ's wereldwijde expertise op het gebied van vastgoedbeheer, transacties en vermogensbeheer.

Voor meer informatie stuurt u een e-mail naar de afdeling Marketing & Communications van DTZ Zadelhoff v.o.f.