Politie Gelderland-Zuid

Tweemaal huiselijk geweld

Nijmegen/ Geldermalsen, 05-08-2009 o Dinsdagochtend en nacht zijn in twee afzonderlijke zaken verdachten aangehouden voor mishandeling van hun ex-partner. Het gaat om een 36-jarige man uit Nijmegen en een 46-jarige man uit Geldermalsen.

Op dinsdagochtend omstreeks 10.00 uur kreeg de meldkamer de melding binnen van huiselijk geweld in een woning te Nijmegen. Politieagenten troffen ter plaatse een 39-jarige Nijmeegse vrouw aan. Zij vertelde aan de agenten dat ze was geslagen door haar ex-partner. De 36-jarige Nijmegenaar werd aangehouden en in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak.

Geldermalsen

In de nacht van dinsdag op woensdag omstreeks 02.00 uur kreeg de politie de melding binnen van mishandeling in huiselijke kring in een woning in Geldermalsen. De agenten troffen een 42-jarige vrouw uit Geldermalsen in emotionele toestand op de stoep voor haar woning aan. Ze zou door haar ex-man geslagen zijn. De 46-jarige man, ook uit Geldermalsen, werd in de woning aangehouden. Hij gaf toe dat hij zijn vrouw had mishandeld. De verdachte werd ingesloten voor verhoor. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.

(10)

Laatst gewijzigd 05-08-2009 12:07 | © Regio Gelderland-Zuid |