Politie Drenthe

Maandag

Provincie Drenthe, 03-08-2009

Woningbrand

HOOGEVEEN In de nacht van zondag op maandag heeft op de Wilhelminastraat een woningbrand plaatsgevonden. Ter plekke bleek dat een tussenwoning aan de voorzijde in brand stond. De brandweer kon de brand snel blussen. De buren waren door buurtbewoners gewaarschuwd en zij konden hun woningen veilig verlaten. In de woning was niemand aanwezig. Niemand raakte gewond. De oorzaak van de brand is onbekend. Brandstichting wordt uitgesloten. (2009030547)

Rijden onder invloed

DE WIJK De politie heeft zondagnacht op de Dorpsstraat een 20-jarige automobilist uit Veeningen aangehouden voor het rijden onder invloed van alcohol. Agenten zagen de man rijden in de richting van De Wijk. De automobilist viel op omdat hij nogal sportief reed en hij werd ter controle aan de kant gezet. De man moest een blaastest ondergaan en bleek teveel te hebben gedronken. Op het politiebureau scoorde de man 210 ug/l. Tegen de man werd proces-verbaal opgemaakt en hij kreeg een rijverbod van 2 uur opgelegd. (2009030544)

Wilt u meer informatie over deze berichten of wilt u in contact komen met de dienstdoende voorlichter van Politie Drenthe, dan kunt u bellen met tel. 0592 - 45 1280. De voorlichter is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tot 16.00 uur en op zaterdag en zondag tot 13.00 uur.