ID&T



Laatste eventinfo Welcome to the Future

29-07-2009 - Zaterdag 1 augustus is de derde editie van het Welcome to the Future festival een feit. Wij trekken een blik met de vetste muziek open, regelen jullie de gezelligheid. Deal??! Hierbij de laatste eventinfo.

WELCOME TO THE FUTURE - The Festival
Datum: zaterdag 1 augustus 2009
Tijden: 12.00 - 00.00
Locatie: Het Twiske, Recreatiegebied ten noorden van Amsterdam Tickets: EUR 41,- exclusief fee
Tickets zijn verkrijgbaar bij Ticketonline.nl, Free Record Shop en de bekende speciaalzaken.
Er zijn nog enkele kaarten te koop aan de deur.

Entree
Voor entree, volg de signing `hoofdingang'.

Tickets
Pas op voor neppers! Alle kaarten worden bij de ingang gescand. Elk ticket bevat een unieke barcode die maar een keer gescand kan worden. Wij adviseren altijd om geen kaarten te kopen via andere kanalen dan onze vaste voorverkoop adressen.

Op ID&T evenementen gelden de algemene voorwaarden van de organisator, deze zijn terug te vinden onder het kopje `tickets & info' op www.wttf.nl.

Drugsbeleid
Tijdens Welcome to the Future hanteert de overheid het zogenaamde zero tolerance beleid. Dit betekent dat zowel soft- als harddrugs verboden zijn. We hebben het overheidsbeleid na te leven, het is niet anders. We kunnen niet meer doen dat deze waarschuwing geven.

My Locker
Op het festival terrein zijn kluisjes van My Locker aanwezig. Er kunnen makkelijk drie jassen in een kluisje.

EHBO
Op het festival terrein is een EHBO post aanwezig. De EHBO zal duidelijk zichtbaar zijn door middel van signing.

Toiletten
Er zijn voldoende toiletten op het festival terrein aanwezig, hier kun je gratis gebruik van maken.

Eten & drinken
Op WTTF kun eten en drinken met munten betalen. Voor vier munten betaal je tien euro, ze zijn verkrijgbaar bij verschillende kassa's op het festivalterrein. Je kunt je munten cash of met pin betalen. Let op: er zijn geen losse pinapparaten op het Twiske aanwezig. Let ook op: het festivalterrein is meer dan ooit overladen met heerlijke biologische happen, snacks en drankjes. Geniet ervan!

Oxfam Novib
Oxfam Novib is weer aanwezig op Welcome to the Future met de Eat & Drink Fair. Hier kun je genieten van een (h)eerlijke kop thee of (h)eerlijk frisse shakes en sappen. Met deze bar wil Oxfam Novib laten zien dat het makkelijk en lekker kan zijn om, door bewust te kiezen wat je koopt, eet en drinkt, een bijdrage te leveren aan een rechtvaardige wereld zonder armoede.

Overige gezelligheid
WTTF biedt ontspanning in al haar verschijningsvormen. Aan alles is gedacht: van raven in een vallei tot een sportief potje beachball op de Chilldijk, waarbij veel Heinz (jawel, van de lekkere ketchup) gadgets te winnen zijn. Met een beetje mazzel kun je zelfs op de fiets naar huis.

Parkeren
Dichtbij het festivalterrein kunnen zowel fietsen als auto's geparkeerd worden. Kosten voor het parkeren van je auto zijn 10 euro,- voor de hele dag. De verkeersregelaars staan de hele dag klaar om alles in goede banen te leiden.

Openbaar vervoer
Vanaf station Sloterdijk rijden de hele dag pendelbussen naar het festivalterrein. Check www.ns.nl voor de vertrektijden van treinen van en naar Sloterdijk.

Fietsroute
Het Twiske ligt vlakbij Amsterdam, op de fiets ben je er zo! Check de route naar het terrein op www.routenet.nl. Als bestemmingsadres kun je het best `Het Luijendijkje' opgeven, vanaf daar wijst het zich van zelf.
Voor bezoekers die vanuit Landsmeer komen, let op: de Kamelenbrug is afgesloten.

Liefde voor muziek, liefde voor het leven, liefde voor de wereld Vorig jaar als testcase, deze keer wegens groot succes uitgebreid: het Groene Bekerplan, waarbij je in ruil voor vijftien bekers een lekker koel Grolsch biertje krijgt. Ook gaan we zaterdag met z'n allen onze troep scheiden. Over het hele terrein vind je daarom punten met drie verschillende afvalbakken: eentje voor plastic, één voor papier en één voor overig afval. Kleine moeite, groot plezier!

Weerbericht
Regen bestaat niet in de wereld van het Twiske, we hebben onze portie vorig jaar wel gehad. Daarom hebben we voor deze keer 27 graden besteld. Beloofd!

Check hier de timetable.

Tot zaterdag!

www.wttf.nl