Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Vorden - aanrijding tussen twee fietsers                  |

Op dinsdagmiddag 28 juli vond er op de Ruurloseweg in Vorden een aanrijding plaats tussen twee fietsers. Een 65-jarige man uit Zuidwolde is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


De politie kreeg omstreeks 16:45 uur de melding van de aanrijding. De twee fietsers, een 65-jarige man uit Zuidwolde en een 61-jarige man uit Zutphen kwamen met elkaar in aanrijding op het fietspad aan de Ruurloseweg ter hoogte van de kruising met de Wiersseallee in Vorden. De Zutphenaar was na het oversteken van de rijbaan net op z'n fiets gestapt en kwam op de verkeerde weghelft terecht. De 65-jarige man kwam hierbij ten val is met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis en opgenomen.

|     |Doetinchem - aanrijding op rotonde                        |

Op dinsdagochtend 28 juli vond op de rotonde van de Terborgseweg met de Ondernemingsweg in Doetinchem een aanrijding plaats tussen een personenauto en fietser. De 59-jarige fietser uit Etten is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.


De politie kreeg omstreeks 07:30 uur de melding van de aanrijding. Een 79-jarige automobilist uit Gaanderen reed op de rotonde van de Terborgseweg in Doetinchem en wilde deze ter hoogte van de Ondernemingsweg verlaten. Hierbij zag hij de 59-jarige fietser, die voorrang had, over het hoofd. De fietser is met hoofd- en armletsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

|     |Genderingen - getuigenoproep                              |

Op maandagavond 27 juli omstreeks 23.00 uur is op de Zwanenburgseweg tussen Mechelen en Genderingen een 16-jarig meisje uit Ulft door een nog onbekende man onzedelijk betast. De politie zoekt getuigen.


De politie kreeg omstreeks 23:55 uur een melding dat een 16-jarig meisje uit Ulft door een manspersoon onzedelijk was betast. Dit gebeurde toen het meisje op weg was naar huis. Het gebeurde op de Zwanenburgseweg tussen Mechelen en Genderingen, waar de man plotseling vanuit het maïsveld het fietspad opstapte. Het meisje is na het gebeurde snel weggefietst en heeft alarm geslagen. De politie stelde in de omgeving een onderzoek in waarbij ook een speurhond werd ingezet.


De politie is onder andere op zoek naar een man die rond 23:00 uur ter hoogte van de kruising met de Broerdijk in een kleine personenauto heeft gestaan, terwijl hij aan het bellen was. Hij wordt niet als verdachte gezien.


Getuigen kunnen zich telefonisch bij de politie melden via 0900-8844, anoniem via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem)


EINDE BERICHTEN


-----------------------

(





(

---- --