Gemeente Asten tijdens renovatie De Schop

Vervangend zwemwater tijdens renovatie De Schop

Om ervoor te zorgen dat de meeste zwemactiviteiten in De Schop toch gewoon kunnen doorgaan tijdens de renovatie, heeft de gemeente Asten vanaf 7 september vervangend zwemwater geregeld bij zwembad Prinsenmeer in Ommel.

Vanwege de renovatie van De Schop is het nodig om het zwembad te sluiten vanaf 25 juli totdat de werkzaamheden klaar zijn. Om ervoor te zorgen dat de meeste zwemactiviteiten toch gewoon kunnen doorgaan, heeft de gemeente Asten vanaf 7 september vervangend zwemwater geregeld bij zwembad Prinsenmeer in Ommel.

Renovatie De Schop

Eind 2008 heeft de gemeenteraad van Asten besloten om het sportcomplex De Schop op te knappen. Ondertussen zijn we volop aan de slag met de voorbereidingen, zodat we vanaf zaterdag 25 juli a.s. kunnen beginnen aan de daadwerkelijke renovatie. Dit betekent dat het zwembad gesloten is vanaf die datum tot het eind van de renovatie (als alles volgens planning verloopt begin januari 2010).

Vervangend zwemwater

Om ervoor te zorgen dat de gebruikers van De Schop tijdens de renovatie toch zo veel mogelijk kunnen doorgaan met de activiteiten die normaal in het zwembad plaatsvinden, heeft de gemeente Asten in de omgeving naar vervangend zwemwater gezocht. En dat is gelukt. We mogen van 7 september 2009 tot het einde van de renovatie gebruikmaken van het zwembad Prinsenmeer in Ommel. De gemeente is erg blij dat de Oostappen Groep Asten haar hierbij van dienst wil zijn. Gebruikers van het zwembad hebben een brief ontvangen met dit goede nieuws.

Hoe verder?

De medewerkers van De Schop zetten zich er maximaal voor in om tijdens de verbouwing zo veel mogelijk activiteiten van De Schop door te laten gaan. De komende tijd ontvangen de gebruikers van het zwembad uitgebreidere informatie over eventuele veranderingen die het komende jaar plaatsvinden. Daarnaast houden we inwoners van Asten en bezoekers van het zwembad op de hoogte via het Peelbelang, de website van de gemeente Asten en nieuwsbrieven.

Hebt u nog vragen?

Iedereen die vragen heeft, kan contact opnemen met de medewerkers van sportcomplex De Schop, via tel. (0493) 692 438.