Gemeente Heerhugowaard


De strijd om de gouden container is losgebarsten

De eerste prijzen in de strijd om de gouden container zijn uitgedeeld. Een van de gelukkige winnaars is mevrouw van Wonderen uit de Spirealaan. Uit handen van medewerkster Inge Reus, afdeling Stadsbedrijf, heeft mevrouw Van Wonderen 25 euro en een gouden container in ontvangst genomen. Mevrouw van Wonderen is de eerste van vele prijswinnaars die zich hebben opgegeven in de strijd om de gouden container.

Wedstrijd

Tot en met december worden elke maand, in alle veertien wijken van Heerhugowaard, twee containers per wijk onderzocht of hun eigenaren het milieubewuste hart op de goede plaats hebben. De inwoners die hun afval het beste hebben gescheiden worden beloond met 25 euro en een kleine gouden container voor op de schoorsteenmantel.

Hoofdprijs

Dit is echter niet alles. De maandelijkse winnaars maken ook nog eens kans op het winnen van een hoofdprijs. In december wordt bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de hoofdprijzen. Namelijk: een eerste prijs van 1000 euro, een tweede prijs van 500 euro en een derde prijs van 250 euro. Daarnaast krijgt de winnaar van de eerste prijs een mooie, goudkleurig geverfde container.

Overige winnaars

Naast mevrouw van Wonderen is ook J. Koopmanschap uit de Loodwitmolen in de prijzen gevallen. Daarnaast heeft M. de Boer uit de Onyx getoond zeer milieubewust bezig te zijn. Voor meer informatie over de gouden container klikt u hier.

Terug naar Actueel

Mevrouw Van Wonderen is de gelukkige winnares

banner Stad van de Zon 23 september 2009