Ingezonden persbericht

PERSBERICHT

Sixt verzorgt naadloze aansluiting van trein naar huurauto

. Nieuwe Sixt verhuurlocatie op het Brussel Zuidstation
. Perfecte aansluiting op internationaal treinverkeer, Eurostar, Thalys, ICE International en nationale treinen van de NMBS
. Sinds 1 juli 2009 ook strategische verhuurlocatie op Maastricht CS

Hoofddorp, 22 juli 2009 - Sixt rent a car, de snelst groeiende en meest toonaangevende merkonafhankelijke autoverhuurder, opent deze maand twee nieuwe verhuurlocaties die direct op het treinstation zijn gelegen. Treinreizigers die uitstappen op Maastricht Centraal Station of het Brussel Zuidstation stappen nu zo een Sixt huurauto in.

Naast de al bestaande verhuurlocaties vlakbij Rotterdam CS, Gent St. Pieters en Utrecht CS, heeft Sixt vorig jaar ook een verhuurlocatie geopend, direct naast het Amsterdam Centraal Station, namelijk in de parkeergarage P1 op de Prins Hendrikkade. Zonder dat er enige vorm van actieve marketing voor is gedaan, stromen de reserveringen sindsdien binnen en is deze locatie inmiddels een van de best lopende vestigingen van Sixt in de Benelux. Een strategische locatie blijkt daaruit van cruciaal belang voor particuliere klanten. De keus om het netwerk met de opening van Sixt op Maastricht CS en op het Brussel Zuidstation verder uit te breiden en nog efficiënter te maken was dan ook een logische stap. Zo vinden treinreizigers uit Frankrijk, Engeland, Duitsland en Nederland op een comfortabele manier hun weg via de Thalys, Eurostar en ICE International naar het Sixt netwerk.

Thomas Wolters, Directeur Sixt Benelux: "Ondanks de huidige krappe markt, durven we het toch aan te investeren in nieuwe verhuurlocaties. De eerdere opening van de Sixt-vestiging op Amsterdam Centraal Station bleek een enorm succes, een trend die we natuurlijk verwachten voort te zetten met de opening van Sixt op Maastricht CS en zeker met de verhuurlocatie op hèt knooppunt voor internationaal treinverkeer, het Brussel Zuidstation. Reisgedrag van (zaken)mensen is voortdurend in ontwikkeling. Sixt denkt daarom continu na over innovatieve mobiliteitsoplossingen om hiermee aan de wensen van de klant te voldoen."

Over Sixt
De overtuigingskracht van Sixt ligt in doeltreffende oplossingen voor de reiziger, aangeboden vanuit een netwerk van 3.500 vestigingen in 90 landen. Sixt is in de ongekend concurrerende autoverhuurmarkt één van de meest innovatieve en progressieve aanbieders die met haar kostenbesparende productontwikkelingen autohuur vanaf E 9,99 per dag mogelijk maakt. Dagelijks maakt zij haar slogan waard: drive 1st class, pay economy.
Surf voor meer informatie naar www.sixt.nl en www.sixt.be.



Ingezonden persbericht