Landstede

MBO-opleidingen starten na de zomer in Harderwijk

Aan de slag, of verder groeien in uw vakgebied? Landstede Training, Opleiding & Advies voor volwassenen biedt in Harderwijk verschillende erkende opleidingen aan in veel vakgebieden, op diverse niveaus en in verschillende vormen. Complete dag-, avond- of deeltijdopleidingen en kortere cursussen. Waar u ook voor kiest, u sluit ze allemaal af met een officieel diploma op mbo-niveau of een deelcertificaat.

Aan de slag, of verder groeien in uw vakgebied? Wij bieden verschillende erkende opleidingen in veel vakgebieden, op diverse niveaus en in verschillende vormen. Complete dag-, avond- of deeltijdopleidingen en kortere cursussen. Waar u ook voor kiest, u sluit ze allemaal af met een officieel diploma op mbo-niveau of een deelcertificaat.

In het nieuwe schooljaar kunt u bij Landstede in Harderwijk weer in de avonduren van start.

Opleidingen/cursussen

- Basiskennis Boekhouden

- Basiskennis Calculatie

- Basiskennis Loonadministratie

- Praktijkdiploma Boekhouden

- Moderne Bedrijfsadministratie

- Praktijkdiploma Loonadministratie

- Ondernemer MKB

- Deeltijdopleiding Secretaresse

- Deeltijdopleiding Management assistente

- Cursus Excel Plus

- NEMAS Middle management

- AutoCAD 2008

Maatwerk
Als u als organisatie goed wilt blijven presteren, zult u regelmatig investeren. In materiaal, maar vooral ook in uw medewerkers. Hun vakkennis, manier van werken, persoonlijke effectiviteit en betrokkenheid bepalen uiteindelijk het succes van uw organisatie. Landstede biedt hiervoor opleidingen, trainingen en coaching op maat. Dat kan ook op locatie!

Heeft u zelf een specifieke leerwens? Wij gaan graag samen met u op zoek naar een voor u op maat gesneden opleiding die u desgewenst individueel en zelfstandig kunt volgen. Deskundige docenten begeleiden u tijdens de lessen.

EVC, Erkennen van Verworven Competenties
Veel werknemers hebben meer in huis dan uit diplomas blijkt. Diplomas verouderen, maar kennis en vaardigheden blijft men door de jaren heen ontwikkelen. Landstede kan via een EVC-procedure (Erkennen van Verworven Competenties) voor u in kaart brengen wat de competenties (vaardigheden/kennis) van een werknemer zijn. Zodoende krijgt u de inzetbaarheid van uw medewerker beter in beeld.

Meer informatie
Voor een inschrijfformulier of meer informatie kunt u mailen naar awoltjes@landstede.nl. U kunt ook contact opnemen met de Landstede Infoshop via het gratis telefoonnummer 0800-0245666.

Landstede Training, Opleiding & Advies Harderwijk Contact