Ingezonden persbericht


Generali persbericht

Diemen, 25 juni 2009

Mandaat nieuwe Generali-volmacht voor verzuim
Pensioen- en inkomensverzekeraar Generali heeft opnieuw een verzuimvolmacht afgegeven. De directies van Mandaat Assuradeuren BV en Generali schadeverzekering maatschappij nv ondertekenden op 8 juni jl. een Volmacht-Samenwerkingsovereenkomst. Hiermee komt het totaal aantal volmachten van Generali op 42, waarvan 7 verzuimvolmachten.

Specialist in pensioen en inkomen
Mandaat Assuradeuren is een belangrijke schakel tussen het intermediair en verzekeraars. Net als Generali streeft Mandaat naar het optimaal vertalen van de wensen en behoeften van relaties naar onderscheidende producten. Daarnaast vinden beide partijen het belangrijk om het serviceniveau richting relaties te verhogen. Met deze nieuwe samenwerking verstevigt Generali haar positie als de specialist op het gebied van pensioen- en inkomensverzekeringen.

Specialist in volmachten
Mandaat Assuradeuren uit Doetinchem is het volmachtbedrijf van Heilbron CV, de provinciale tak van dit bedrijf. Het bedrijf bestaat inmiddels 77 jaar en biedt werk aan 34 medewerkers en 3 vennoten, waarvan 9 in het volmachtbedrijf. 'Mandaat' is een zeer passende naam voor een specialist in volmachten. Mandaat is zowel in het voeren van volmachten als in het uitvoeren van de administratieve werkzaamheden voor assurantiekantoren gespecialiseerd. Voor een aantal subagenten verzorgt Mandaat de administratie en automatisering. Deze verzuimvolmacht is de zesde voor Mandaat Assuradeuren.

Over Generali
Generali verzekeringsgroep nv is sinds 1870 actief op de Nederlandse verzekeringsmarkt. In die ruim 135 jaar is Generali uitgegroeid tot een vooraanstaande pensioen- en inkomensverzekeraar voor ondernemers, ondernemingen en particulieren. In het belang van een optimale dienstverlening werkt zij daarbij samen met het professionele intermediair. Generali onderscheidt zich door een persoonlijke service, betrokken opstelling en accurate administratie. De ruim 450 deskundige medewerkers bepalen het succes van de organisatie. Generali maakt als zelfstandige en solide verzekeraar deel uit van de wereldwijd opererende Generali Group. Eén op de vier Europeanen heeft ten minste één verzekering ondergebracht bij de Generali Group. Meer informatie over Generali kunt u op www.generali.nl vinden.

Bijlage (foto):
Foto met onderschrift: Op de foto ziet u rechts Marco W. Gregoor en links: Dick de Wolf van Mandaat Assuradeuren en in het midden Jan van Leer, Directeur Schade van Generali.