NVZ Vereniging van Ziekenhuizen


NVZ Jaarverslag 2008: De wil om te winnen
Het NVZ Jaarverslag 2008 heeft als titel meegekregen `De wil om te winnen'. Naast de gebruikelijke verantwoording bevat het verslag ook diverse interviews met zorgprofessionals. Inhoud van deze interviews is hun wilskracht en ambitie om de kwaliteit van zorg constant op een hoger plan te brengen.

Uiteraard kan men in het jaarverslag ook kennisnemen van de diverse ontwikkelingen die op de branche afkomen en de wijze waarop de NVZ vereniging van ziekenhuizen daarin koers houdt. Het beleidskader, de daarbinnen behaalde resultaten en het jaaroverzicht boven aan de pagina's geven daarvan een beeld. Zij illustreren ook het belang van de ziekenhuisbranche voor de samenleving in het algemeen en de patiënt in het bijzonder.

Het jaarverslag bestaat uit een brochure, een luisterboek op cd en een video-impressie die via internet is te bekijken. Het luisterboek bevat de gesproken versie van het jaarverslag. De cd kan op alle audioapparatuur worden afgespeeld, ook in de auto. Kijk op http://www.nvzjaarverslag.nl voor het nieuwste jaarverslag.