AEGON

Nieuw online offertesysteem AEGON maakt pensioenadvies eenvoudiger

AEGON introduceert een nieuw online offertesysteem voor pensioenaanvragen. Met dit systeem wordt het voor tussenpersonen eenvoudiger een pensioenofferte samen te stellen, wordt de pensioenaanvraag overzichtelijker en het pensioenadvies helder. Het nieuwe systeem is vanaf 18 juni beschikbaar voor het intermediair. "Pensioen is ingewikkelde materie waarbij het advies van de tussenpersoon cruciaal is voor de werkgever en deelnemers. Essentieel bij een pensioenadvies is een duidelijk overzicht van alle pensioenelementen en de daarbij komende kosten."aldus Frits Bart directeur Pensioen AEGON Intermediair. "Met ons nieuwe offerte systeem zijn we in staat om tussenpersonen op een snelle en eenvoudige manier te voorzien van de benodigde pensioeninformatie die van belang is bij een goed pensioenadvies. "

De voordelen op een rij.
Het nieuwe online offertesysteem kent vele voordelen.
1. De onderdelen in de offerte zijn afzonderlijk te printen.
2. In één oogopslag is de opbrengt en de kostenstructuur van de offerte zichtbaar.

3. De offerteteksten zijn kort en eenvoudig.
4. De tussenpersoon kan snel een indicatie krijgen of een offerte maken. Zonder dat daar direct alle gegevens voor ingevoerd hoeven worden.

5. De tussenpersoon kan de status van de offerte aanvraag volgen.
6. Met 1 druk op de knop kan een samenvatting van de pensioenregeling uitgeprint worden.

Het nieuwe offerte systeem is vanaf 18 juni beschikbaar voor de tussenpersonen die zaken doen met AEGON. Voor een demonstratie van het nieuwe offertesysteem kijk hier:
http://www.aegon.nl/online_zakendoen_pensioen/.