Gemeente Overbetuwe


Zienswijze mogelijk op besluit voor antennemast Herveld
---

Burgemeester en wethouders verlenen bouwvergunning voor antennemast aan Dijkstraat in Herveld

Op 2 juni 2009 heeft het college van burgemeester en wethouders besloten ontheffing en bouwvergunning te verlenen voor de bouw van een antennemast voor mobiele telecommunicatie aan de Dijkstraat (ongenummerd) in Herveld. Op 9 juni 2009 is de bouwvergunning met ontheffing verleend. Vanaf donderdag 18 juni 2009 ligt dit besluit ter inzage.

Beroepsmogelijkheid

Als u een zienswijze heeft ingediend, is het mogelijkheid om tegen het besluit beroep in te stellen bij de rechtbank Arnhem. Beroep kan worden ingesteld gedurende 6 weken vanaf vrijdag 19 juni 2009. Hiervoor dient een beroepsschrift naar de rechtbank Arnhem, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM in Arnhem te worden gestuurd. In dit beroepsschrift moet u uw naam en adres, de datum en een omschrijving van dit besluit zetten. Stuur een kopie van het besluit mee! Ook moet u zeggen waarom u het niet eens bent met dit besluit. Vergeet niet uw beroepschrift te ondertekenen! Houdt u er rekening mee dat u griffierecht moet betalen.

Voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift houdt een besluit niet tegen. Als u wilt dat een besluit niet wordt uitgevoerd, moet u naast het beroepschrift ook een zogeheten verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de Voorzieningenrechter bij de rechtbank Arnhem, Sector Bestuursrecht, Postbus 9030, 6800 EM Arnhem. Stuur een kopie van het beroepschrift mee! Houdt u er rekening mee dat u griffierecht moet betalen.

Â