Gemeente Asten Ongewenste Bebouwing Buitengebied (SOBB)

Subsidieregeling Sloop Ongewenste Bebouwing Buitengebied (SOBB)

Sinds 1 maart van dit jaar heeft de gemeente Asten de subsidieregeling Sloop Ongewenste Bebouwing Buitengebied (SOBB) opengesteld.

Hiervoor is door de provincie Noord-Brabant aan de gemeente Asten een bedrag van EUR 400.000,- ter beschikking gesteld. De regeling heeft tot doel het terugdringen van ongewenste bebouwing in het buitengebied. Hierbij moet men denken aan overtollige stallen, schuren en kassen die niet meer in gebruik zijn en zorgen voor ruimtelijke verloedering.

Sinds maart heeft de gemeente verschillende aanvragen voor subsidieverlening ontvangen. Het is echter nog steeds mogelijk uw aanvraag in te dienen. Daarom brengt de gemeente bij deze de mogelijkheden voor subsidieverlening nogmaals onder uw aandacht. Woont u in het buitengebied en beschikt u over overtollige opstallen die u wenst te slopen, informeer dan naar de voorwaarden en mogelijkheden van deze subsidieregeling. Klik hier voor meer informatie. Voor verdere vragen kunt u terecht bij dhr. S. Olschewsky tel. 0493-671369.