Politie Utrecht
Persberichten Eemland noord, 12.55 uur

Utrecht, 14-06-2009

Botsing fietsers

SOESTERBERG Zaterdagmiddag 13 juni kreeg de politie rond 15.30 uur melding van een verkeersregelaar dat twee fietsers tegen elkaar aan waren gereden op de Amersfoortsestraat. Eén van de twee, een 66-jarige vrouw uit Austerlitz, is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht met een hoofdwond.

Mishandeling

SOEST Vrijdagavond 12 juni kreeg de politie rond 18.30 uur melding dat een man een 7-jarig jongetje had geslagen op de Hofstedering. Mogelijk had het jongetje net in de tuin van de man geplast. De politie kon de verdachte, een 49-jarige man uit Soest, achterhalen op de Dorsvlegel en hield hem aan. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Vechtpartij

BAARN Op vrijdagavond 12 juni kreeg de politie rond 21.30 een 112-melding over een vechtpartij in en rondom een bedrijf aan de Goeman Borgesiuslaan. Een 46-jarige man zonder vast woon- of verblijfplaats had een 55-jarige Baarnaar bedreigd, waarop een 48-jarige plaatsgenoot tussenbeide kwam. De mannen van 46 en 48 jaar raakten slaags en hadden elkaar met bierflesjes stevig verwond. Beiden moesten naar het ziekenhuis om behandeld te worden, waarna zij mee moesten naar het politiebureau voor verhoor.