Partij van de Arbeid

PvdA Amsterdam: Samen Sterk en Sociaal

Datum: Zaterdag 13 Juni '09
Tijd: 13.00 uur
Locatie: Akantes, Nieuwe Herengracht 95

Op zaterdag 13 juni organiseert de PvdA Amsterdam een werkconferentie voor en door alle besturen van alle 14 afdelingen van Amsterdam, de kandidaatstellingscommissies, de programmacommissies, bestuurders en (deel)raadsleden.

Tot 3 maart 2010 is het alle hens aan dek. Er moet bergen werk worden verzet en dat willen we als Amsterdamse PvdA samen doen. Hoe kunnen de afdelingen elkaar versterken, programma's op elkaar afstemmen, elkaar ondersteunen in het ingewikkelde selectieproces van de nieuwe Amsterdamse (deel)raadsleden? Rond die vragen organiseert het bestuur van de PvdA Amsterdam een interactief programma.

Programma
In het multifunctioneel centrum Akantes, Nieuwe Herengracht 95, start het programma om 13.00 uur. We beginnen na ontvangst door Michiel Geuzinge, voorzitter van de PvdA Amsterdam, met een panel discussie over het ideale raadslid en de ideale PvdA fractie. Rob Oudkerk, Patricia Zebeda en Mercedes Zandwijken hebben zitting in het panel.

De discussie wordt gevolgd door vier workshops over diversiteitsbeleid, werving en behoud van nieuwe leden, actief vrijwilligersbeleid en communicatie met leden. Na een interactieve brainstormsessie over de politieke prioriteiten van Amsterdamse PvdA voor de komende raadsperiode zal partijvoorzitter Lilianne Ploumen het officiële deel van de middag rond 17.00 uur afsluiten.

De uitkomsten van de bijeenkomsten zullen gepubliceerd worden via deze website.