SGP


11 - 06 - 09 | Jacques Rozendaal nieuwe voorzitter SGP-jongeren

Jacques Rozendaal nieuwe voorzitter SGP-jongeren

Jacques Rozendaal wordt per 1 september de nieuwe voorzitter van de SGP-jongeren. Het bestuur is verheugd dat Jacques bereid is de komende jaren het boegbeeld van de SGP-jongeren te gaan vormen en ziet vol vertrouwen een goede samenwerking tegemoet. Plaatselijk is Jacques al jaren actief voor de SGP-jongeren. Hij is 25 jaar, getrouwd en vader van een zoon.

De nieuwe voorzitter, die bij de recherche werkzaam is, wil zich de komende jaren richten op het uitbouwen van de huidige doelstellingen en koers. In zijn maidenspeech zal hij t.z.t. zijn accenten verder kenbaar maken. Verdere bezinning op onze Kernideeën en de binding met de plaatselijke verenigingen zullen hierin belangrijke onderdelen zijn.

In 2006 trad Jan Kloosterman aan als voorzitter van de SGP-jongeren. Hij volgde destijds Christian van Bemmel op. Vanwege drukke werkzaamheden heeft Jan besloten geen vervolg te geven aan zijn periode. Begin dit jaar werd Jan bevestigd als ouderling in de Hersteld Hervormde Kerk van Apeldoorn. Hoewel zijn termijn in mei jl. is afgelopen, zal Jan tot 1 september intern de voorzitterstaken waarnemen. Dirk Jan Nijsink (jeugdwerkadviseur) en Geert Schipaanboord (voorzitter Politiek Bestuur) zullen vanuit het DB naar buiten toe de SGP-jongeren vertegenwoordigen.