Gemeente Bussum

Herinrichting kruispunt Brediusweg

Stand van zaken

In verband met de volledige afsluiting tot 23 juli van het kruispunt Brediusweg / Amersfoortsestraatweg, is sinds een aantal dagen een omleidingsroute van kracht. Het blijkt altijd weer enige tijd te kosten voordat iedereen daaraan gewend is. De gemeente Naarden doet een dringend appèl op u om zich te houden aan de met borden aangegeven route. Met de letter A wordt de omleiding voor de richting Amersfoort aangegeven: rotonde Godelindeweg, Lambertus Hortensiuslaan, Brinklaan en Ceintuurbaan. De letter N geeft de omleidingsroute voor de richting Amsterdam aan. En via de A1 geldt een omleidingsroute 3 naar industriegebied Gooimeer.

De situatie bij de kruising van de Oud Blaricummerweg met de Amersfoortsestraatweg, vraagt van de verkeersdeelnemers om rust en kalmte te bewaren. Dat voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan. Op de Oud Blaricummerweg is een snelheidsbeperking ingesteld.

De buslijnen worden omgeleid en er is een pendelbus ingesteld, die vanaf de rotonde naar afrit 6 van de A1 rijdt. Op beide plaatsen kunt u overstappen op de reguliere lijnen. Verder is met bewoners van de Brediusweg overleg gevoerd over de bereikbaarheid van hun woningen.

Meer informatie over de werkzaamheden is te verkrijgen bij de gemeente Naarden.