NCRV

Villa Felderhof

Met Marijke Helwegen en Xander de Buisonjé

Dinsdag 18 augustus 2009

22.05 uur, Nederland 1

(herhaling van 1 juni 2006)

In NCRVâs Villa Felderhof aan de Côte 'd'Azur ontvangt gastheer Rik Felderhof deze week de society queen Marijke Helwegen en zanger Xander de Buisonjé.

Marijke Helwegen is ambassadrice van de cosmetische chirurgie. Haar verschijning wordt door velen bewonderd en vaak ook bekritiseerd. Marijke houdt van aandacht. Die hoeft lang niet altijd met haar uiterlijk te maken te hebben. âMijn innerlijk is ook erg mooiâ, zegt Marijke. Het leggen van contacten is het sterke punt van Marijke. Ongegeneerd geeft ze haar mening en zegt ze iedereen de waarheid.

In de Villa gunt ze Rik Felderhof een blik in haar binnenste.

Xander de Buisonjé heeft muziek tot in elke vezel van zijn lichaam. Geen drums of piano is voor hem veilig. En als deze niet in de buurt zijn, heeft hij altijd zijn stem. Zijn liedjes zijn autobiografisch en doen menig (vrouwen)hart sneller kloppen.

Toch gaat niet alles bij Xander over rozen. Het stuklopen van zijn relatie met Wendy van Dijk stootte hem een tijdje van zijn voetstuk. Maar inmiddels is hij weer omhoog geklommen op de succesladder.

Xander is een echte bourgondiër en gek van tennissen en golfen. Een ontmoeting met Xander is overrompelend, hij valt goed in elk gezelschap.

Marijke Helwegen en Xander de Buisonjé, twee overenthousiaste gasten die door Rik Felderhof met open armen worden ontvangen.

In de laatste aflevering op 25 augustus zijn te gast: Piet Römer en Yvonn Jaspers (eerder uitgezonden op 25.05.06)