FloraHolland


Leren inkopen op de klok in Naaldwijk

NAALDWIJK (5 juni 2009) - Na de zomer organiseert FloraHolland vestiging Naaldwijk opnieuw de cursus `Inkopen op de klok' voor aankomende klokinkopers. In tien praktische lessen leert u alles over het hectische inkopen op de klokken van vestiging Naaldwijk. De bijeenkomsten vinden plaats in één van de afmijnzalen. Er wordt tijdens de cursus ook aandacht besteed aan het inkopen via internet met Kopen Op Afstand (KOA). De cursus besteedt geen aandacht aan productkennis.

Veilingmeesters laten u oefenen met inkoopopdrachten, waarbij de werkelijkheid zo goed als mogelijk wordt nagebootst. Door oefeningen leert u te werken met sorteringscodes, minimumaantallen, onder en boven de ronde veilen en de keurcodes. Naast het inkopen van bloemen, wordt ook aandacht besteed aan het inkopen van planten. Aan het eind van de cursus ontvangt u bij goed resultaat het certificaat.

Data
De cursus bestaat uit 10 bijeenkomsten en wordt gehouden op donderdag vanaf 3 september 2009. De cursus start om 10.00 uur en eindigt om ca 12.30 uur. In de week van de Hortifair (15 oktober) is er geen cursus. De laatste bijeenkomst is op 12 november 2009.
De prijs van de cursus is EUR 225,- exclusief BTW en inclusief cursusmateriaal. Inschrijven kan tot 12 augustus aanstaande.

Heeft u interesse? Meld u dan nu aan bij de Klantenservice via T 0174
- 63 34 40 of E klantenservice@floraholland.nl.