Q & I



05/06/2009


Vasco biedt beveiligde toegang tot Citrix Web Interface 5

Citrix heeft onlangs een nieuwe versie van Citrix Web Interface gelanceerd, versie 5. Met behulp van Citrix Web Interface is het mogelijk om Citrix applicaties aan te bieden aan thuisgebruikers. Om sterke authenticatie (One Time Passwords met tokens) te gebruiken in combinatie met Citrix web interface waren in het verleden plug-ins nodig die gerelateerd waren aan de versies van Citrix Web Interface, dit betekende vaak een onderhoud en aanpassingen in webpagina's op het moment dat er ook maar iets veranderde aan de totale setup. Citrix heeft daarop geanticipeerd en vanaf versie 5 is het mogelijk om de Web Interface direct via het Radius protocol te koppelen aan een authenticatie server.

Citrix kan op deze manier eenvoudig beveiligd worden met One Time Passwords, door gebruik te maken van de verschillende tokens van Vasco zoals de Digipass GO-3 en de Digipass 260.

Voor meer informatie omtrent de Vasco producten kunt u contact opnemen met de verkoopafdeling van Qi ict op nummer 015-8880444.

VASCO