Gemeente Zandvoort


Verkiezingen Europees Parlement - De Stembureaus

De verkiezing van de leden van het Europees Parlement is donderdag 4 juni 2009. De stembiljetten zijn inmiddels verspreid. Deze week maakt de gemeente in de gemeente-advertentie in de Zandvoortse Courant de stembureaus bekend, tien in het totaal. Burgemeester Meijer maakt daarbij bekend, dat deze stemlokalen op zodanige wijze zullen zijn ingericht, dat voor mindervalide kiezers de mogelijkheid bestaat daar zelfstandig hun stem uit te brengen.

Hieronder volgen de stembureaus.

Stembureau 1 Zandvoorts Museum, Swaluëstraat 1
Stembureau 2 Strandhotel Sunparcs Sandvoort, Trompstraat 2 Stembureau 3 Oranje Nassauschool, Lijsterstraat 3
Stembureau 4 Voormalig VVV-kantoor, ingang Schoolplein 1 Stembureau 5 Rode Kruisgebouw, Nicolaas Beetslaan 14 Stembureau 6 'De School', voorheen de Geref. kerk, igang Julianaweg 15 Stembureau 7 Stichting Pluspunt, Flemingstraat 55
Stembureau 8 Zorgcentrum, Herman Heijermansweg 73
Stembureau 9 Nieuw-Unicum, Zandvoortselaan 165
Stembureau 10 Stichting A.G.Bodaan, Bramenlaan 2

Nota bene!
Stembureau 4 (voorheen één van de noodlokalen van de Mariaschool) heeft op de dag van de verkiezing zitting in het voormalig VVV kantoor, ingang Schoolplein 1 Stembureau 6 (voorheen Calvijnzaal) heeft op de dag van de verkiezing zitting in De School, ingang Julianaweg 15 Stembureau 7 (voorheen ingang Flemingstraat 180) heeft op de dag van de stemming zitting in het gebouw van Stichting Pluspunt, ingang Flemingstraat 55.

Op de foto: gemeenteraadsverkiezingen 2006 - Stemmen in het stembureau Zandvoorts Museum. De 'Goeie Ouwe Tijd' toen alles nog elektronisch ging. Op 4 juni gaat alles weer met het potloodje!