Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

GUITARRAS TANGO in de Badcuyp

Tijdens het Cuyp-dinerconcert brengt Guitarras Tango haar melancholische en 'virtuoze' tango's, milonga's en walsen ten gehoren. Twee gitaren en de lager klinkende 'guitarrón' zorgen voor de begeleidende aanvulling van het warme en temperamentvolle stemgeluid van zangeres Maria José Ortiz in haar meeslepend Argentijns repertoire. De initiator, Kay Sleking, heeft een vookeur voor de ongepolijste en volkse tangostijl. Dat is ook de reden waarom er voor deze intieme en traditionele bezetting werd gekozen. Guitarras Tango voert je terug naar de begin dagen van de tango, zoals die werd uitgevoerd in de buurtkroegen van Buenos Aires. Guitarras Tango is; Kay Sleking (gitaar), Gerard Splint (gitaar), Elliot Musses (guitarrón) en Maria José Ortiz (zang). Zie ook; www.guitarrastango.com.

Donderdag 4 juni. Aanvang; 20.00 uur in de benedenzaal van de Badcuyp Centrum voor Muziek in Amsterdam. Toegang; E 4,-. Gratis bij maatlijd van minimaal E 10,-.

Nu ook! Vele interviews met in de Badcuyp optredende muzikanten zoals Anton Goudsmit, Preston Reed, Theo de Jong, Tom Beek, Wouter Hamel e.v.a..; www.badcuyp.nl/interviews.html. Leer ook bands/muzikanten kennen d.m.v. opnames van live optredens via www.badcuyp.nl/optredens.html; een nieuwe online service van de Badcuyp! De Badcuyp biedt een podium aan muzikale ontwikkelingen die de grenzen van muziekstijlen en culturen overschrijdt. Ze focust zich op creatieve muzikale niches en onderstromen. Voor de bezoekers biedt ze ook nog een gezonde wereldkeuken op basis van biologische produkten.

///einde persbericht///