AEGON

AEGON verlengt dekking bij woningleegstand

Door de stagnerende woningmarkt staan huizen vaak langer te koop nadat de eigenaar al is verhuisd. Als eerste verzekeraar biedt AEGON daarom een aanvullende dekking bij woningleegstand. Verzekerden met een AEGON Woon- & VrijeTijdpakket met de rubrieken Woonhuis en Inboedel, kunnen vanaf nu de standaarddekking van twee maanden, verlengen naar zes maanden.
Verzekeraars bieden veelal standaard een overgangstermijn van maximaal twee maanden voor de verkoop van de oude woning en het betrekken van een nieuwe woning. In deze periode geldt de polisdekking voor beide woningen. Na deze termijn wordt er een dekkingsbeperking ingesteld. Dit geeft dan een extra risico voor de huiseigenaar. AEGON komt daarom klanten met een AEGON Woon- & VrijeTijdpakket tegemoet en biedt de mogelijkheid de oude woning en eventueel achtergebleven inboedel langer mee te verzekeren voor een periode van zes maanden vanaf het moment van leegstand.

Dekking op de AVP voor woning in de verkoop
De rubriek AVP (Aansprakelijkheidsverzekering Particulieren) in het AEGON Woon- & VrijeTijdpakket biedt automatisch dekking voor huiseigenaren die hun woning nog niet verkocht hebben. Als onverhoopt een derde schade lijdt waarvoor de huiseigenaar aansprakelijk is, geldt de dekking zowel voor de oude als de nieuwe woning. Koers: EUR 4.47
04/06/09 14:09