Ingezonden persbericht


NEWSFLASH

Koriander, nootmuskaat, truffel of ei?
Raad de ingrediënten in je gerecht en je tafelgenoot eet gratis.

Amsterdam, mei 2009 - Tot het einde van het jaar besteedt Brasserie Le Relais van Hotel de l'Europe op creatieve wijze aandacht aan de ingrediënten van haar gerechten. Onder vermelding van de 'raad de ingrediënten' actie krijgt u tijdens de lunch of het diner een speciaal geselecteerd hoofdgerecht van onze Relaiskaart geserveerd. Proef en raad de ingrediënten welke onze Chef de Cuisine Jean Jacques Menanteau in het gerecht verwerkt heeft. Kunt u de ingrediënten benoemen dan eet de 2e persoon gratis!

Restaurant Excelsior van Hotel de l'Europe staat internationaal bekend om haar excellente keuken én wijnkelder. Niet voor niets is Excelsior lid van het vaderlandse topverbond Alliance Gastronomique dat er voor heeft gezorgd dat Nederland hoog op de culinaire wereldkaart staat. Hotel de l'Europe ligt in het centrum van Amsterdam aan de rivier de 'Amstel' en is lid van The Leading Hotels of the World. Er zijn 3 restaurants, te weten 'restaurant Excelsior', 'Brasserie Le Relais' en 'La Terrasse'. Verder beschikt het hotel over een aantal multifunctionele vergaderzalen. Bel voor reserveringen naar 020-53 11 777 of zie voor meer informatie www.leurope.nl.