Gemeente Krimpen aan den IJssel


Op Koninginnedag, 30 april 2009, organiseert het Oranjecomité weer een gezellige dag vol activiteiten voor iedereen! Kom gezellig snuffelen op de rommelmarkt, zingen tijdens de traditionele aubade en bij het shantykorenfestival of doe mee aan de gezellige fietstocht voor het hele gezin. Een compleet overzicht van het programma ontvangt u binnenkort in uw brievenbus.

Verkleedfeest, speciaal voor kinderen!
Heb jij je altijd al eens als sprookjesfiguur willen verkleden en ben jij tussen de vier en tien jaar oud? Doe dan mee aan het verkleedfeest. Het thema voor dit feest is Sprookjes! Verkleed je bijvoorbeeld als Roodkapje, de Gelaarsde Kat, Pinocchio of een ander leuk sprookjesfiguur.

Je bent op Koninginnedag in je sprookjestenue tussen 9.00 en 9.30 uur van harte welkom bij het raadhuis (ingang Publiekscentrum). Alle verklede kinderen worden verdeeld in twee leeftijdsgroepen: van 4 tot en met 7 jaar en van 8 tot en met 10. Een deskundige jury bekijkt alle sprookjesfiguren en de mooist verklede jongen of meisje wint een leuke prijs! De prijswinnaars worden na de aubade door mevrouw Jansen bekendgemaakt. In ieder geval krijg je een aardigheidje voor het meedoen!

Krimpen aan den IJssel