Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Alblasserdam, 22 april 2009

Mondial-sterren sieren nieuwe Citroën C1
Verhuisorganisatie kiest opnieuw voor milieuvriendelijk vervoersmiddel

Mondial Movers heeft onlangs een nieuwe Citroën C1 in de kleuren van Mondial Movers in gebruik genomen. Relatiebeheerder Gerdi Haisma zal deze milieuvriendelijk auto gebruiken voor het bezoeken van klanten van de verhuisorganisatie.

De nieuwe Citroën C1 is overhandigd door Citroën-dealer Martin De Haan uit Alblasserdam. Wie regelmatig over de Nederlandse snelwegen rijdt, heeft een gerede kans deze 'verhuisauto', gesierd met de typische Mondial-sterren, tegen te komen. De auto zal voornamelijk gebruikt worden door relatiebeheerder Gerdi Haisma. Zij onderhoudt de klantcontacten van Mondial Movers.

De Citroën C1 heeft een uitstoot van slechts 109 gram CO²-uitstoot per kilometer. De auto behoort tot de zuinigste in zijn soort en heeft dan ook het A-label toegekend gekregen. Daarom past deze auto perfect in het al milieuverantwoorde wagenpark van Mondial Movers. Directie en verkoopafdeling van de verhuisorganisatie rijden al enige tijd in de uiterst milieuvirendelijke Honda's Civic Hybrid.

Foto: Gerdi Haisma, relatiebeheerder bij Mondial Movers, neemt de Citroën C1 in ontvangst. Foto: Mondial Movers.

Mondial Movers, gevestigd aan de Kelvinring in Alblasserdam, is het in 1990 opgericht landelijk netwerk van Erkende Verhuisbedrijven. De deelnemende verhuisbedrijven, gevestigd op 36 plaatsen in het land, werken samen op het gebied van verkoop, inkoop, promotie en wisselen kennis uit. Het landelijke netwerk biedt de garantie dat waar ook in Nederland direct een verhuizer aanwezig is als een bedrijf, organisatie of particulier wil verhuizen. Mondial Movers is een specialist op het gebied van verhuizingen in de zorgsector (Unit De Zorg).

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht