Gemeente Abcoude


Project afvallen door beweging start in april

Op 21 april start in Abcoude een nieuw sportieve cursus voor mensen met overgewicht of obesitas. Bij Werk aan de Wandel krijgen deelnemers één jaar wekelijks een wandeltraining en de eerste drie maanden intensief voedingsadvies van een voedingsdeskundige. De startbijeenkomst, waar mensen uitleg krijgen over de cursus, is op dinsdag 21 april van 19.30 tot 22.00 uur. De bijeenkomst is in de Angstelborgh in Abcoude. Geïnteresseerden kunnen voor meer informatie of aanmelden terecht bij Bert Poelman, 06-15055465 .

Start Op de startbijeenkomst krijgen deelnemers uitleg over de cursus en doen ze mee aan een conditietest. Daarbij krijgen ze kort uitleg over sport en voeding van een voedingsdeskundige.

Samenwerking Werk aan de Wandel is een project van de Nederlandse Wandel- en Trainersvereniging in samenwerking met de Obesitasvereniging en Sportservice Midden Nederland. Aanmelden kan tot 7 april 2009. Cursuskosten per persoon: 40,50 euro per kwartaal. Meer informatie op www.sportservicemiddennederland.nl
---

12 maart 2009