Politie Zeeland


---


Z-801-2009 Te hard, rijbewijs ingevorderd
Donderdagavond rond 22.45 uur is het rijbewijs van een 26-jarige automobilist uit Breskens ingevorderd.
De man reed, rond genoemd tijdstip, met een gecorrigeerde snelheid van 88 km/h over de Scheldeboulevard in Terneuzen. De toegestane maximum snelheid is hier 50 km/h. Tegen de man is tevens proces-verbaal opgemaakt.

Z-802-2009 Rijden onder invloed, Sas van Gent
In de nacht van donderdag op vrijdag rond 00.30 uur is een 36-jarige automobiliste uit Sas van Gent, bij een alcoholcontrole aan het Bolwerk in Sas van Gent gecontroleerd op het rijden onder invloed.
Uit ademanalyse bleek dat de vrouw ruim 3,1 maal teveel had gedronken. De vrouw kreeg een rijverbod van 8 uur, haar rijbewijs is ingevorderd en tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.

Z-803-2009 Aanrijding in Terneuzen
Donderdagavond rond 21.25 uur vond er op de kruising Katspolderlaan, Evertsenlaan in Terneuzen een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 60-jarige automobilist uit Terneuzen reed over de Katspolderlaan komende uit de richting van de Noteneeweg. Op genoemde kruising kreeg hij geen voorrang van de voor hem van rechts komende 44-jarige automobilist uit Terneuzen.
Beide voertuigen raakten licht beschadigd.
Twee inzittenden van de 44-jarige man, een 42-jarige vrouw en een 18-jarige vrouw (beiden uit Terneuzen) hadden als gevolg van de aanrijding lichte nekklachten.