Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

CUYP-DINER CONCERT MET WITMER TRIO

Een sfeervol Cuyp-diner concert met het Witmer Trio in de Badcuyp Centrum voor Muziek. Na hun CD's 'Donjo' en 'The Shampoo', uitgebracht onder de naam El Trio, komt het Witmer Trio met een nieuw album genaamd 'Col Legno'. Daarop laat het Trio zich van zijn poëtische kant horen. Tijdens het dinerconcert kunt u er getuige van zijn hoé die poëzie klinkt. Daarnaast speelt dit moderne trio een breed repertoire van Zuid-Amerikaanse stijlen zoals salsa, samba en bolero. Maar ook souljazz en popsongs worden niet geschuwd. Swingende maar akoestische muziek met gevoel voor stijl; een aangename oorstreling tijdens het smaakvol diner bereidt op basis van biologische produkten. Het Witmer Trio is; Cajan Witmer (piano), Han Slinger (contrabas), en Maarten kruijswijk (drums).

Donderdag 9 april. Aanvang 20 uur, in de benedenzaal van de Badcuyp Centrum voor Muziek in Amsterdam. Toegang; E 4,-, GRATIS bij een maaltijd van minimaal E 10,-.

Nu ook! Vele interviews met in de Badcuyp optredende muzikanten zoals Anton Goudsmit, Preston Reed, Theo de Jong, Tom Beek, Wouter Hamel e.v.a..; www.badcuyp.nl/interviews.html. Leer ook bands/muzikanten kennen d.m.v. opnames van live optredens via www.badcuyp.nl/optredens.html; een nieuwe online service van de Badcuyp! De Badcuyp biedt een podium aan muzikale ontwikkelingen die de grenzen van muziekstijlen en culturen overschrijdt. Ze focust zich op creatieve muzikale niches en onderstromen. Voor de bezoekers biedt ze ook nog een gezonde wereldkeuken op basis van biologische produkten.

///einde persbericht///

Loek, communicatie en media.

De Badcuyp Centrum voor Muziek
Eerste Sweelinckstraat 10
1073 CM AMSTERDAM
Tel. 020-6759669
Fax. 020-6708913
E-mail communicatie@badcuyp.nl
Website: www.badcuyp.nl