Eetgemak Maaltijden behaalt BRC A Certificering


KATWIJK, 20090409 -- Eetgemak heeft deze week de hoogst mogelijke BRC versie 5 Grade A certificering behaald. Het BRC kwaliteitssysteem geeft zekerheid dat het voortbrengingsproces van voedingsmiddelen beheerst wordt. Het BRC certificeringinstituut heeft de werkwijze van Eetgemak als zeer professioneel beoordeeld op de volgende belangrijke punten: onze algemene organisatie, het gevaren en risico beheerssysteem, het technisch managementsysteem, de normen voor de productieomgeving en bouwkundige staat, de beheersing van verontreinigingen en ten slotte het personeel. Ook de dieetkeukens van Eetgemak voor glutenvrije en lactosevrije maaltijden zijn speciaal individueel beoordeeld en hebben tevens de BRC A status behaald.

Over Eetgemak

Wij produceren (h)eerlijke koelverse maaltijden en maaltijdcomponenten voor de institutionele zorg- en contract-cateringmarkt. Wij leveren onze producten zowel via bekende landelijke verscentra als door directe leveringen aan onze klanten. Als jonge flexibele organisatie zijn we dagelijks bezig met het produceren en ontwikkelen van koelverse en lekkere maaltijden. Al onze gerechten worden vers geproduceerd en voeren wij een beetgare en gare lijn.

Eetgemak Principes

Wij werken elke dag met elkaar aan de ontwikkeling en bereiding van lekkere koelverse maaltijden. Als basis voor een constante kwaliteit hebben wij voor onszelf de `Eetgemak principes' geformuleerd. Deze principes vormen de basis van onze dienstverlening. Onze basisprincipes zijn: constante kwaliteit, klantvriendelijkheid, gastvrijheid, flexibiliteit en service.

Assortiment

Wij zijn gespecialiseerd in het produceren en ontwikkelen van (h)eerlijke koelverse maaltijden. Al onze gerechten worden door onze koks conform de hoogste kwaliteitseisen vers bereid. Gedurende het jaar wisselen wij met gerechten binnen ons menu om altijd lekker en vers te koken met de producten van het seizoen. Wij bieden een totaalassortiment inclusief alle gangbare diëten. Verder hebben wij complete menucycli beschikbaar, welke door onze eigen voedingskundigen en diëtisten zijn samengesteld en volledig voldoen aan de richtlijnen van het voedingscentrum en zonder problemen in te voeren zijn in diverse bestaande systemen. Natuurlijk wordt hierbij rekening gehouden met de wensen van de klant.





Ingezonden persbericht