Ingezonden persbericht


PERSBERICHT 20 maart 2009

Schouten & Nelissen organiseert seminar over gedragsverandering binnen gemeenten.

Bezuinigingen, reorganisaties, complexe wetgeving. Iedere gemeente krijgt er vroeg of laat mee te maken. De ene verandering is nog niet doorgevoerd of de volgende kondigt zich aan. Hoe kunnen gemeentesecretarissen en directeuren binnen een gemeente veranderingstrajecten aansturen en hoe vervullen zij daarbij een voorbeeldfunctie? Hoe creëren zij draagvlak? En hoe springen zij in op de kansen en bedreigingen bij zo'n traject?

Tijdens het seminar 'Hoe krijgt ú uw gemeente in beweging?', georganiseerd door trainings- en organisatieadviesbureau Schouten & Nelissen, komen deze onderwerpen aan bod. Het seminar vindt plaats op 9 april in de Mariënhof in Amersfoort. Tijdens deze dag wordt gemeentesecretarissen en directeuren van gemeenteafdelingen de gelegenheid geboden inspiratie op te doen tijdens prikkelende lezingen en praktische workshops. Onderwerpen die aan bod komen zijn (on)veranderbaarheid en robuustheid, burgergerichtheid en eigen verantwoordelijkheid. Ook krijgen deelnemers volop de ruimte om kennis en ervaring te delen met vakbroeders. Zo komen best practices aan bod: hoe pakken collega's een verandertraject in hun gemeente aan? Wat ging goed? Wat kan beter?

Voor meer informatie, bel 0418-688 666 of kijk op www.sn.nl/sn/hoe-beweeglijk-is-uw-gemeente/ ____________________________

Vragen over dit persbericht?
Benader: Corine de Hart, adviseur Marketing en Communicatie telefoon 0418 - 683299 (rechtstreeks nr.)
e-mail corine.dhart@sn.nl