Ingezonden persbericht

E-mark Group neemt Oswald & Ruby over

E-mark Group biedt online totaaloplossing door overname

Haarlem, donderdag 9 april 2009 - E-mark Group heeft de belangrijkste activiteiten van Oswald and Ruby overgenomen. Deze belangrijke strategische stap is voor de Haarlemse online marketing groep van groot belang voor de verbreding van haar dienstverlening, uitbreiding van haar personeelsbestand en verdere groei in omzet. E-mark Group bestaat nu uit E-mark Mail, E-mark Services en E-mark Lab.

Het voormalig Oswald and Ruby brengt onder meer Heineken, Oracle, DVN en DBS onder bij E-mark Group. "De behoefte aan een uitbreiding van onze diensten met een creatief online reclamebureau bestond al langer. We waren op zoek naar een gespecialiseerd bureau, met lopende projecten en goede klantrelaties, dat ook qua uitstraling en aanpak bij E-mark past. Oswald & Ruby voldoet volledig aan dat profiel en we zijn dan ook erg blij met deze stap." Aldus E-mark directeur Ubbo Maagdenberg.

Hogere conversie
E-mark kan door de combinatie van verschillende disciplines haar dienstverlening uitbreiden en optimaliseren. Door de combinatie van programmeurs met nieuwe creatieve mensen en hun kennis in combinatie met de bestaande aanwezige kennis van online marketing, het aanbod van meer programmeurs en een hogere snelheid, kan E-mark haar klanten een nog hogere conversie op campagnes bieden.

Over Oswald and Ruby
Oswald and Ruby is ontstaan uit een fusie tussen Share of Mind en Variomatic. Zij hebben samen meer dan 10 jaar ervaring in de online wereld.
De missie van Oswald and Ruby was het tot stand brengen van renderende relaties tussen mensen en merken in de digitale wereld. Uitdagingen die een andere wijze van creatief denken en aanpak vereisen, op een onorthodoxe wijze vanuit een diepgaande kennis van online consumentengedrag en consumer insights.

Over E-mark Group
E-mark is gespecialiseerd in e-mail, sms en online marketing. De organisatie behoort tot de snelst groeiende e-marketing bedrijven in Nederland en was dit jaar wederom genomineerd voor de Technology Fast Fifty Award van Deloitte. Een prijs voor het snelstgroeiende internettechnologie bedrijf van Nederland. Sinds de oprichting van E-Mark 8 jaar geleden, is het bedrijf gegroeid naar 25 fulltime medewerkers in 2009.