Ingezonden persbericht


Musical.nl presenteert 'De MusicalBende'
Een nieuw initiatief om musicalliefhebbers bij elkaar te brengen

Vanaf 3 april 2009 is De MusicalBende online. Een initiatief van Musical.nl waar iedereen lid van kan worden. De MusicalBende website is de eerste musicalwebsite waar leden volledige interactie hebben. Leden krijgen een eigen musicalpagina die ze zelf bijhouden. Ze sluiten zich aan bij musicalgroepen, maken nieuwe musicalvrienden, houden een musicalagenda bij, plaatsen blogs en nog veel meer.

De website zal komende tijd snel uitbreiden om het community-gedeelte zo leuk mogelijk te maken. Er zal continu gebruik worden gemaakt van de laaste internettrends. De MusicalBende plaatst géén nieuwsberichten. Wel zal vanaf komend musicalseizoen de MusicalBende ook met leden musicals écht gaan beoordelen. Er wordt dan beoordeelt aan de hand van een beoordelingsformulier. Tevens zal de MusicalBende persbijeenkomsten bijwonen en interviews gaan plaatsen.

De MusicalBende brengt iets nieuws op musicalgebied en hoopt zo snel mogelijk uit te groeien tot de leukste musicalsite van Nederland. Iedereen kan lid worden, maar wij richten ons vooral op de musicalliefhebbers van 15 tot 30 jaar.

www.demusicalbende.nl De leukste musicalsite van Nederland!