'Yellow Cab' watertaxi's in Amsterdam

09/04/2009 17:38

Amsterdamse Watertaxi Centrale BV

VIP Watertaxi Amsterdam beschikt sinds vandaag over 2 knalgele 'Yellow Cab' watertaxi's. Deze watertaxi's, met een maximale capaciteit van 8 personen, bieden een nieuwe en originele manier om binnen Amsterdam van A naar B te komen.

Quinten Lovers, directeur VIP Watertaxi Amsterdam: "Vanwege de grote vraag vanuit de markt hebben wij besloten de ouderwetse watertaxi nieuw leven in te blazen. Vanaf vandaag varen 2 speciaal omgebouwde watertaxi's door Amsterdam. Onze gasten kunnen overal op- en afstappen. De watertaxi's zijn uitgerust met een taximeter om een goed inzicht in de prijs te kunnen bieden".

De 'Yellow Cabs' maken het aanbod aan vaarten van de watertaxi compleet. "Door naast onze dinercruises, borrelvaarten, lunchvaarten, koffievaarten, arrangementen en maatwerk ook traditioneel watertaxi vervoer aan te bieden kunnen we onze doelgroep optimaal bedienen wat zal resulteren in een hogere tevredenheid onder onze klanten" aldus Lovers.

Om heel Amsterdam kennis te laten maken met de nieuwe watertaxi's varen de 'Yellow Cabs' van 14 t/m 17 april door Amsterdam. Iedereen kan, bij beschikbaarheid, tot 1 uur GRATIS meevragen tussen 10:00 en 18:00 uur.

Een foto van dit onderwerp is (rechtenvrij) beschikbaar op ANP Fotonet (www.anp-photo.com) en zichtbaar op www.perssupport.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.water-taxi.nl