Deelgemeente Osdorp Amsterdam



---

Gratis vrijetijdspas in Osdorp

9 april 2009
Wethouder Achmed Baâdoud reikte woensdag 8 april de eerste Nieuw West Pas uit aan 18 kinderen in Osdorp. Inwoners kunnen gratis een pas laten maken voor deelname aan sport- en vrijetijdsactiviteiten in meerdere stadsdelen.

Het aanbod van sport- en vrijetijdsactiviteiten in Nieuw West varieert van conditietraining en streetdance tot diverse sportinstuiven. Met de gratis pas kunnen jongeren in Osdorp ook deelnemen aan activiteiten in Bos en Lommer, Geuzenveld-Slotermeer en Slotervaart. Je neemt de pas mee naar de activiteit, laat hem scannen en dan ben je klaar voor actie.

Gezamenlijke Nieuw West Pas

Het initiatief voor een gezamenlijke Nieuw West Pas komt van de portefeuillehouders sport. Door het grote aanbod in de verschillende stadsdelen is het niet altijd eenvoudig te vinden wat je zoekt. Daarom is de Nieuw West Pas gekoppeld aan een website met daarop een overzicht van de diverse activiteiten: www.nieuwwestpas.amsterdam.nl. Hierop zie je precies wat er allemaal te doen is in Nieuw West.

Je kunt de pas krijgen via de begeleiders van de sportactiviteiten in Osdorp. De eerste keer vul je een inschrijfformulier in en levert een foto in. De begeleiders zorgen er dan voor dat je de pas krijgt, die je elke keer meeneemt naar de activiteit.

Informatie

Kijk voor meer informatie op: www.nieuwwestpas.amsterdam.nl

wethouder baadoud met kinderen op de foto die een nieuw west pas in ontvangst hebben genomen

---