FloraHolland


Grand Idols® nu verkrijgbaar bij FloraHolland

FLORAHOLLAND (9 april 2009) - FloraHolland laat de kopers kennismaken met een nieuwe serie geraniums: de Grand Idols®. Dit is een serie enkelbloemige hanggeraniums die opvallen door de grote fel gekleurde bloemen. De geraniums van H&M Sikkes zijn van week 15 tot en met week 27 leverbaar.

In combinatie met het donkere blad zorgen de extra grote bloemen van de Grand Idols® voor een unieke bloeipracht. Deze hanggeraniums maken zoals andere balkontypen een goede lengte, maar bloeien veel rijker, ook boven in de ranken. De serie bestaat uit vier kleuren: rood, oranje, roze en (neon)paars. De producten uit de Grand Idols® serie worden vermarkt in bedrukte 12 cm pot met opzetrekje, verpakt in een transparante tray. Ook zijn de producten voorzien van een EAN-code. Deze week zijn de Grand Idols® al via FloraHolland Connect te bestellen. Kopers kunnen hier tot en met week 27 terecht. In week 16 en 17 komen ze twee keer in de week voor de klok van FloraHolland Naaldwijk. Deze en volgende week kunnen kopers de nieuwe serie planten ook van dichtbij bekijken in de Presentatieruimte van FloraHolland Connect in Naaldwijk.

Wie meer informatie wil over de diensten van FloraHolland bij de introductie van producten en concepten kan contact opnemen met FloraHolland afdeling Product- en Conceptontwikkeling, T 0174 63 34
01.