Gemeente Haaksbergen


Peiling burgerpanel over markt, leges en vrijwilligerswerk 09-04-2009 Peiling burgerpanel over markt, leges en vrijwilligerswerk
Wat vindt u van de weekmarkt in Haaksbergen? Hoe denkt u over de hoogte van gemeentelijke leges? En welke ervaringen hebt u met vrijwilligerswerk en mantelzorg? Zijn er voldoende voorzieningen voor ouderen?

Over deze en andere onderwerpen gaat de eerstvolgende peiling onder het digitale burgerpanel (het Haaksbergenpanel). Degenen die zich in het verleden hebben aangemeld voor het Haaksbergenpanel krijgen deze week per email een uitnodiging om mee te doen aan de nieuwe peiling.
In de e-mail staat een ID en een wachtwoord waarmee de digitale vragenlijst ingevuld kan worden. De peiling staat ongeveer tien dagen online. Kort na de peiling ontvangen de deelnemers als panellid een e-mail met een samenvatting van de belangrijkste resultaten. De resultaten gaan uiteraard naar het gemeentebestuur en worden bovendien gepubliceerd in GemeenteNieuws en op de gemeentelijke website.

Meedoen?
Inwoners die zich nog niet hebben aangemeld voor het Haaksbergenpanel en toch graag hun mening willen geven over gemeentelijke vraagstukken, kunnen dit alsnog doen via deze website.

- Uitkomsten van eerdere peilingen en informatie over het aanmelden voor het panel.