Gemeente Borsele

Geluidplan buitengebied Borsele

Met het Geluidplan willen wij een lokaal gemeentelijk geluidbeleid voeren voor het buitengebied van onze gemeente. Op basis van karakteristieke kenmerken is het buitengebied verdeeld in een viertal gebieden waar in afwijking van de landelijke wetgeving specifieke geluidsnormen gelden. Deze geluidsnormen zijn gebaseerd op het achtergrondniveau in elk gebied. Op deze wijze willen wij de ruimte geven aan alle belangen die aanwezig zijn in het buitengebied, zoals de fruitteelt en akkerbouw en de natuur en recreatie.

Â

Concept Geluidplan vastgesteld

Op 24 maart jl. heeft het college van B&W ingestemd met het concept Geluidplan buitengebied Borsele. Het concept Geluidplan wordt vervolgens, met inachtneming van de eventueel ingebrachte zienswijzen, in juli aan de raad ter vaststelling aangeboden. Tegen deze vaststelling staat geen bezwaar of beroep open.

Â

Meer informatie

Het concept Geluidplan buitengebied Borsele ligt vanaf 9 april tot en met 25 mei 2009 ter inzage in het gemeentehuis, Stenevate 10, Heinkenszand. U kunt het ook hieronder downloaden. Binnen de termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze bij ons college indienen. Uw zienswijze stuurt u naar: College van B&W, Postbus 1, 4450 AA Heinkenszand.

Concept Geluidplan