Gemeente Bergen op Zoom


Persbericht

8 april 2009 Nummer 14

Op pad met het college

De leden van het college van Burgemeester en Wethouders vertegenwoordigen de gemeente bij tal van gelegenheden. Verschillende instellingen en organisaties organiseren bijeenkomsten en activiteiten waarvoor leden van het college zijn uitgenodigd.
Hieronder is een overzicht te lezen waar de burgemeester en de wethouders de komende weken aanwezig zullen zijn. De agenda's van de vergaderingen van de verschillende commissievergaderingen en de maandelijkse raadsvergadering zijn terug te vinden op de website: www.bergenopzoom.nl (Raadsinformatie, Raad en/of raadscommissies).

Datum Tijd Wie ­ onderwerp ­ locatie - toelichting Do. 09 april Burgemeester Han Polman gaat naar de theateravond van Haste4Life, dit op uitnodiging van Wonen West-Brabant. Tevens zullen Wethouder Sander Siebelink, Ton Linssen en van Maarten Eekelen aanwezig zijn.

Za. 11 april 13.00 Wethouder Ton Linssen opent de Kermis op Kijk in de Pot. De kermis duurt van 11 tot en met 19 april en is de op een na grootste paaskermis van Nederland.

Di. 14 april 19.30 Commissie Mens & Maatschappij; afvaardiging van College

Wo. 15 april 19.30 Commissie Stad & Ruimte; afvaardiging van College

Do. 16 april 19.30 Commissie Burger & Bestuur; afvaardiging van College

Do. 16 april 19.00-22.00 Wethouder Veraart zal de opening verrichten van het nieuwe Jeugdhonk van SKW Lepelstraat. Wethouder van Eekelen zal hierbij ook aanwezig zijn.

Vr. 17 april 13.00 Wethouder van Eekelen zal het startschot geven voor de opening van de sportweek op Sportpark Rozenoord.

Za. 18 april 10.00 Zaterdag 18 april zal het Lions district Zuid-West Nederland zijn districtconventie houden in het Markiezenhof. Wethouder Sander Siebelink zal deze conventie openen.

Za. 18 april 19.30 uur Op zaterdag 18 april 2009 vindt de finale plaats van het tweede KNA-concours (een wedstrijd voor de meest




getalenteerde muziekcursisten van CKB De Maagd). Wethouder Maarten van Eekelen zal hier de prijsuitreiking verrichten.

Za. 18 april 15.30 uur Viering van het 50-jarig bestaan K.S.V. "Animo" (Kleine dierensport vereniging). Wethouder Maarten van Eekelen is hierbij aanwezig.

Zo. 19 april Vanaf 13.00 uur Wethouder Maarten van Eekelen en Wethouder Adriënne Veraart zullen beiden het startschot lossen tijdens de Bergse Monumentenloop.