Gemeente Mook & Middelaar


Ligtvoet service en inloopochtend

Op 9 april a.s. van 9.30-12.30 kunt U Uw scootmobiel, rollator of ander hulpmiddel dat U gebruikt, voor een onderhoudsbeurt meebrengen naar het WoZoCo gebouw in Mook (Maasstaete 114).

Op deze ochtend staan monteurs van Ligtvoet voor U klaar om kleine servicehandelingen te verrichten. Ook als U een hulpmiddel gebruikt dat niet door Ligtvoet geleverd is, kunt U terecht. De monteurs kijken dan of er iets mis is en geven advies om de reparatiemelding in te dienen bij de leverancier van Uw hulpmiddel.

Tijdens deze ochtend organiseert het Platform Gehandicapten Mook ook een kleine voorlichtingsmarkt. Medewerkers van het Loket Zorg en Inkomen, een ergotherapeut, een fysiotherapeut en ook mantelzorg Mook en maatschappelijk werk Mook zullen aanwezig zijn om Uw eventuele vragen te beantwoorden of om advies te geven. Verder zijn er wat kraampjes waarin hupmiddelen worden getoond die het leven kunnen veraangenamen als je ouder wordt of beperkingen kent.

Als organisator van deze ochtend (dit is tot stand gekomen in samenwerking met de gehandicaptenorganisaties in Bergen en Gennep waar deze service ook geboden wordt)
heten wij U van harte welkom. De koffie staat klaar en wij ontvangen graag veel geĂŻnteresseerden.

Tot 9 april !

GEHANDICAPTENPLATFORM MOOK
Secretariaat: Keurvorststraat 4, 6584EH Molenhoek