Gemeente Bunnik


Presentatie verkeerstudies op 6 en 8 april 2009

Uitnodiging voor bewoners en belanghebbenden A12 SALTO op 6 en 8 april

Op maandag 6 en woensdag 8 april 2009 vinden er informatiebijeenkomsten plaats over de uitkomsten van verschillende studies naar het verkeer in uw omgeving. U bent als bewoner of belangstellende van harte welkom.

Het gaat om de presentatie van drie verkeersstudies:
1. De studie Oost-west verbinding A12 gaat over een nieuwe aansluiting tussen de Rondweg Houten en de A12 via het Rijsbruggerwegtracé, ook wel bekend als het MER-ontwerp. Wat zijn dan de verkeerseffecten van de mogelijke aanvullende oplossingen voor het oost-west verkeer in het buitengebied tussen Houten en Bunnik.

2. In de BUHZ (Bunnik-Utrechtse Heuvelrug-Zeist)-studie is onderzocht welke oplossingen er zijn om de leefbaarheid in en voor de omgeving van de Kon. Julianalaan in Bunnik te verbeteren door het aantal auto's te verminderen en welke de effecten elders zijn.
3. In aansluiting daarop geeft de Verkenning omgelegde Koelaan een beeld welke mogelijkheden er zijn om zo nodig op termijn de Koelaan te verleggen en zo het doorgaand verkeer af te leiden.`

Presentatie voor gemeenten Zeist en Utrechtse Heuvelrug Datum: maandag 6 april
Plaats: gemeentehuis Zeist, Het Rond 1, 3701 HS Zeist Programma: 19.00 uur ontvangst met koffie/thee, 19.30 uur studies BUHZ en Koelaan, 20.45 uur studie Oost-west verbinding.

Presentatie voor gemeenten Bunnik en Houten
Datum: woensdag 8 april
Plaats: Boerderij Mereveld, Mereveldseweg 9, 3585 LH Utrecht
Programma: 19.00 uur ontvangst met koffie/thee, 19.30 uur studie Oost-west verbinding, 20.45 uur studies BUHZ en Koelaan.

De informatieavonden worden georganiseerd door de Stuurgroep A12 SALTO, de gezamenlijke overheden die samen werken aan een duurzame oplossing voor regionale verkeersproblemen in het Kromme Rijngebied. Kijk voor meer informatie op www.a12salto.nl of stuur een e-mail naar a12salto@regioutrecht.nl.

* Algemene informatie