A A A

Nieuwe benoeming bij Schuitema n.v.

Amersfoort, 6 april 2009 - Schuitema heeft per direct John Valster aangenomen als Program Director Vers. Vers is een wezenlijk en strategisch onderdeel van de C1000 formule en staat centraal in de plannen voor de toekomst van C1000. Hij zal in deze functie van Program Director direct aan de CEO van Schuitema gaan rapporteren.

John Valster heeft op dit terrein uitgebreide en zeer relevante ervaring. Zo heeft hij uitgebreide managementervaring en is hij afkomstig van Univeg, een internationaal opererende toeleverancier van supermarktbedrijven in de groente en fruit sector. Hier was hij verantwoordelijk voor Business Unit Convenience. Daarnaast heeft John Valster veel retailervaring in Vers. Zo heeft hij bij Albert Heijn diverse functies vervuld, met de voor vers zo belangrijke werkvloerervaring. Zijn laatste positie binnen Albert Heijn was Director merchandising Vers.

Tonn van de Laar, directievoorzitter van Schuitema zegt hierover, "Vers was, is en blijft een hoeksteen van de C1000-formule. Onze ambitie op het gebied van vers is om onze sterke positie vast te houden en op termijn zelfs verder te verstevigen. Dit kan in de markt van vandaag en morgen alleen als we nog meer dan in het verleden de keten als een geheel overzien, begrijpen en besturen. Het aansturen van dit proces vraagt competentie op en inzicht in alle aspecten van de versgroepen. Daarom zijn we blij met iemand als John Valster die bewezen heeft bij verschillende bedrijven en vanuit het perspectief van verschillende rollen in de keten van producent tot winkelvloer succesvol te kunnen zijn".

Schuitema n.v. Corporate Communicatie Mevr. R. de Graaf Telefoon: 033-453 33 33 info@schuitema.nl www.schuitema.nl