Tekenwedstrijd voor asieldieren gestart

06/04/2009 12:08

Ned. Ver. tot Bescherming van Dieren

Den Haag - 6 april 2009 - Voor de Wereld van Morgen, de community voor duurzame doeners, en Kids for Animals, de jeugdclub van de Dierenbescherming, organiseren een tekenwedstrijd over asieldieren.

Doel van de wedstrijd is om het thema asieldieren bij de jeugd op de kaart te zetten. Niet alleen in de zomer, maar het hele jaar door zitten de asielen tegenwoordig overvol.

De wedstrijd is vandaag van start gegaan. Kinderen wordt gevraagd een eigen poster te maken die in lijn ligt van de 'Ik zoek baas-posters', die de Dierenbescherming ook dit jaar weer gebruikt voor haar asieldierencampagne. Deze campagne gaat in de laatste week van mei van start.

Alle ingezonden tekeningen zijn te bewonderen op de website van VoordeWereldvanMorgen. Daar kan ook op de inzendingen gestemd worden.

Op 13 juni zal tijdens de Kids for Animals clubdag in Ouwehands Dierenpark de winnaar bekend worden gemaakt. De eerste prijs bestaat uit een digitale camera en een rondleiding achter de schermen bij een dierenasiel. Ook wordt de winnende tekening voor diverse uitingen gebruikt, zoals publicatie in het clubblad van Kids for Animals.

Ga voor meer informatie en een mall voor de tekening naar de actiepagina: www.voordewereldvanmorgen.nl/tekenwedstrijd of www.kidsforanimals.nl.

www.VoordeWereldvanMorgen.nl is dé community waar duurzame initiatieven voor een betere wereld van morgen worden gepresenteerd. Het is een initiatief van de ASN Bank. Het past bij de missie van deze bank om een duurzame samenleving te bevorderen voor huidige en toekomstige generaties.





http://www.kidsforanimals.nl.

http://www.dierenbescherming.nl