Aftrap UNIEKE mobieltjes actie tijdens release van nieuwe single Edwin

02/04/2009 17:39

Stichting De Opkikker

Aftrap UNIEKE mobieltjes actie tijdens release van nieuwe single Edwin!

6 april-Geeft Stichting Opkikker de aftrap voor een werkelijk UNIEKE actie. De stichting heeft het grootse voornemen van 6 april tot 24 juni maar liefst 50.000 oude mobieltjes in te gaan zamelen en heeft hier iedereen voor nodig! Recentelijk is één van de 8 jarige ambassadeurs van de stichting er in geslaagd 1670 stuks mobiele telefoons in te zamelen, een enorme prestatie! O.a. de kleine 4 jarige Vera uit Almere wil dit succes nu overtreffen. Mede door dit enthousiasme heeft de stichting besloten om een grote actie rondom de inzameling van mobiele telefoons te gaan starten.

Waarom?

Stichting Opkikker ontvangt van haar hoofdsponsor 3,50 per ingeleverd mobieltje. Door tussen nu en juni 50.000 stuks mobiele telefoons in te zamelen hoopt de stichting voor ruim 100 gezinnen met een langdurig ziek kind een fantastische Opkikkerdag te kunnen realiseren! Even het ziek zijn vergeten en gewoon een dag heerlijk genieten met het hele gezin.

Feestelijke aftrap!

Edwin zet zich al geruime tijd maandelijks in voor Stichting Opkikker. Tijdens de release van de nieuwe single van Edwin wordt daarom met veel toeters en bellen de aftrap gegeven voor deze leuke actie, Edwin overhandigt samen met twee VIP "kind" ambassadeurs van Stichting Opkikker het eerste symbolische 1,5 meter grote mobieltje aan de sponsor. Edwin roept dan ook iedereen op om mee te helpen aan deze UNIEKE actie en een doos voor 30 mobieltjes aan te vragen via info@opkikker.nl. De stichting kan dit mooie resultaat alleen bereiken door hulp van velen.

Ambassadeurschap

Ter ere van de nieuwe single heeft Stichting Opkikker een speciaal cadeau voor Edwin. Stichting Opkikker heeft duidelijk een speciaal plekje in het hart van Edwin veroverd. Vanwege zijn geweldige inzet voor de stichting krijgt Edwin in navolging van Froukje de Both, Jim, EliZe, Ernst, Bobbie en de rest en een aantal andere bekende Nederlanders het ambassadeurschap van Stichting Opkikker aangeboden. Stichting Opkikker is erg trots het ambassadeursschap te mogen aanbieden aan deze bijzondere persoonlijkheid.

Voor meer informatie over het werk van Stichting Opkikker of de invulling van deze UNIEKE ACTIE vragen wij u graag een bezoek te brengen aan onze website www.opkikker.nl. Natuurlijk maakt men ook kans op mooie prijzen

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.opkikker.nl