Landstede

Meeloopochtend bij TelStart

Was u op de decanendag van 29 januari bij de workshop 'Leren in, aan en van de praktijk'? Dan hoorde u misschien bij degenen die belangstelling toonden voor een meeloopdag bij de opleiding TelStart. Heeft u leerlingen die inderdaad zo'n meeloopdag willen meemaken, dan is dat op vrijdag 3 april mogelijk.

TelStart is een nieuwe mbo-opleiding (BOL) bij één van de grootste sportspeciaalzaken in Nederland: Telstar Sports and Fashion. Studenten worden opgeleid voor het diploma Ondernemer Detailhandel (niveau 2-4). Ze moeten iets hebben met sport én met mode.

Programma
De meeloopochtend van 3 april vindt plaats in de Telstar-vestiging in het stadioncomplex van FC Zwolle. Het programma duurt zo'n anderhalf uur. Bezoekers starten om 10.00 uur in het leslokaal van de opleiding TelStart, waar ze een korte uitleg en een videopresentatie krijgen over de opleiding. Vervolgens gaan ze naar één van de vijf winkelafdelingen van Telstar, waar leveranciers de aangeboden merkartikelen toelichten. De vorige keer waren dat de merken Nike, Atomic, Brunotti en Kuyichi; ook deze keer worden weer leveranciers van aansprekende merken uitgenodigd. Als aandenken aan hun bezoek krijgen de leerlingen een attentie mee.

Aanmelden voor meeloopochtend
Vmbo-leerlingen die de meeloopochtend bij Telstart willen meemaken, kunnen zich uiterlijk tot en met vrijdag 27 maart aanmelden bij de Infoshop van Landstede: 0800 - 0245666, of via info@landstede.nl.

Meer informatie over TelStart
Meer informatie over Ondernemer Detailhandel