Overname licentie Allen Carr's Easyway "Stoppen met Roken"


ENSCHEDE, 20090403 -- Met ingang van 1 april 2009 is de licentie voor Nederland inzake Allen Carr's Easyway "Stoppen met Roken" overgenomen door A.C.E. Nederland BV. A.C.E. Nederland BV is de jongste telg uit het nest van Bewegen Werkt Holding BV.

Het Engelse Allen Carr's Easyway `Stoppen met Roken' heeft licentiehouders in meer dan 40 landen. Wereldwijd stoppen jaarlijks tienduizenden mensen met roken nadat zij een training met deze methodiek hebben gevolgd. In Nederland stoppen jaarlijks enkele duizenden rokers met de Allen Carr methodiek. Dit zelfstandig of vanuit de werkgever. Allen Carr's Easyway Nederland is op dit moment de grootste aanbieder van stoppen met roken trainingen voor bedrijven.

In 2008 heeft Bewegen Werkt met haar dochtermaatschappijen Fit Form, Ergo Control en PreventNed 22.000 mensen begeleid. Met de komst van Allen Carr's Easyway `Stoppen met Roken' verwacht het bedrijf in 2009 30.000 mensen te verleiden tot een gezond en actief leven. Daarmee sluit Allen Carr's Easyway `Stoppen met Roken' naadloos aan bij de missie van Bewegen Werkt: bijdragen aan een gezondere samenleving.