Feestelijke opening lifestyle designwinkel te Hengelo 3 april 2009


IJzersterk topdesign in Metaalstad: een complete beleving van pure emotie

HENGELO, 20090401 -- Genieten van de mooie dingen van het leven én Hengelo verrijken met een lifestyle designwinkel, want daar ontbrak het nog aan. Vanuit deze passie openden de gebroeders Paul en Erik Nijhuis het unieke Concept74 in hun woonplaats. Een heel bijzondere zet. Niet alleen omdat zij vanuit een compleet andere achtergrond een feilloos gevoel voor stijl tonen. Ze brachten hiermee ook een extra verkooppunt van een internationaal bekend merk naar Nederland: het prestigieuze Arclinea, trendsetter in het creëren van luxueuze designkeukens.

Concept74. Alles draait hier om het brengen van meerwaarde aan de kwaliteit van het leven. Het is een missie die begint in de winkel door topservice te verlenen en uitmondt in `het pure beleven van wonen'. De keuken staat hierin letterlijk centraal. In de Concept74 filosofie vormt hij het sociale rustpunt in een hectisch bestaan. Een huiselijke kern waar gezellige genoegens als samen leven, koken en samen eten elkaar in harmonie ontmoeten. Waar innovatieve technologie, creativiteit en comfort samenvloeien in intense en verrassend praktische concepten.
Concept74 nodigt u van harte uit in hun winkel op Anninksweg 73 in Hengelo zodat u de emotionele impact van leefbaar design aan den lijve kunt ondervinden.


Marion en Erik Nijhuis &
Sabine Pikkemaat en Paul Nijhuis
http://www.concept74.nl

Ingezonden persbericht