Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

April, 2009

MSI Wind Top AE1900
De hipste All-in-One PC op de markt verkrijgbaar!

Na het succes van MSI's All-in-One PC de AP1900, introduceert MSI nu de Wind Top AE1900. Deze MSI Windt Top AE1900 zal worden verkocht in een stijlvolle witte kleur en bijpassend design. Ook is deze All-in-One PC voorzien van touchscreen en een 19 inch scherm met een ratio van 16:9. Tevens heeft deze AE1900 een compleet I/O port, inclusief een DVD Super Multi Drive, instant message applications, High Definition acoustiek met SRS voor een helder geluid en 802.11 b/g/n draadloos Internet mogelijkheden. Deze MSI Wind Top AE1900 is tevens erg energiezuinig vergeleken met originele PC's. Het gebruikt maar 45 watts energie en bespaart daarmee tot wel 80% energie vergeleken met de gebruikelijke PC's. Hiervoor ontvangt deze All-in-One dan ook de Energy Stars 5.0 kwalificatie.

----------
Voor meer informatie over prijzen en beschikbaarheid, kunt u contact opnemen met uw lokale MSI distributeur.

Over MSI
MSI is trots op hun ervaring op het gebied van ontwerpen en ontwikkelen van IT-producten van hoge kwaliteit die ze de afgelopen 20 jaar hebben opgedaan. De productlijnen van MSI bestaan uit moederborden, grafische kaarten, notebooks, consumenten electronics, barebones, netwerk- en server producten en volledig geintegreerde randapparatuur. Met de ISO9001 en ISO14001 certificaten voorziet MSI in producten met perfecte prestaties die betrouwbaar en waardevol zijn. We distribueren onze productenvia kantoren in Nederland, Duitsland, Italie, Frankrijk, United Kingdom, Spanje, Turkije, Tsjechie, Polen, Servie, Oekraine, Rusland, United States, Canada. Mexico, Brazilie, Taiwan, Japan, Korea, India en Australie

Voor meer informatie kunt u kijken op www.msi.eu

Mystar Computer BV (MSI in Nederland) is opgericht in 1998. Vanuit het hoofdkantoor in Son, gelegen bij Eindhoven, wordt alle marketing, sales, logistiek en after-sales-service voor haar klanten in Europa geregeld.

Voor meer informatie betreffende dit persbericht, neem contact op met: Mystar Computer BV
Janneke Verheijen, Marketing Communication Officer Tel: + 31 40 267 66 32 / Fax: +31 40 267 66 22
E-mail: janneke.verheijen@msi.eu; Internet: www.msi.eu

Afbeeldingen zijn te vinden op onze media database